Meer resultaten voor yoga

 
yoga
Retraite definitie natuur, yoga, meditatie.
Miniretraite retraite bezinningsavond. Bestel nu het boek. Ik voelde me gelijk thuis in de groep en heb mooie en vooral ook praktische inzichten opgedaan die me dagelijks helpen meer te luisteren naar mijn innerlijke stem. Ik blijf het hele unieke dagen vinden; het heeft me heel erg veel gebracht; in contact met helder weten.
Zensa Yoga Coaching Westland Home Sandra Koornneef.
Sandra is een docente met veel kennis, een hoge betrokkenheid bij haar leerlingen en ze staat gewoon met haar voeten op de Westlandse grond. Yoga bij Zensa Yoga is voor mij een bijzondere ervaring die ik niet meer wil missen.
tantra workshop
Jiva.
Op zoek naar een nieuwe yogamat, meditatie kussen of een yogacadeautje om jezelf gewoon lekker te verwennen dan kun je voor bezorging contact opnemen met: Franca Gijsbers: 06 20 28 57 04. Interesse in een gratis proefles Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Ouderen Yoga, Hatha Yoga, Zwangerschaps Yoga of Yoga en Meditatie.
https://ipower.eu/nl/artikels/seo/analyse/
Yoga Yoga Center Karuna Leidschendam Voorschoten.
Ik ga vier keer per week naar yoga op de beide locaties en daar voel ik mij heerlijk bij. Ik beoefen voornamelijk Yin yoga en Rustige Hatha, voor mij is de traagheid van die lessen wat mij precies past. Gigi 59 jaar.
amsterdam
Yoga Magazine en Yogatv: álles over yoga vind je hier.
Hoofdredacteur Heleen neemt afscheid van Yoga Magazine in de Algarve. Vernieuw jezelf in vijf weken met de elementen van de natuur. Serie: zeven houdingen die helpen tegen depressie. Filosofie: Mag je als yogi van geld houden en er zelfs meer van willen?
7x online Yin Yoga lessen via YouTube en yogascholen.
Yin vs Yang Yoga. Als je wel eens een Yin Yoga les hebt gevolgd, weet je dat dit bijna het tegenovergestelde van Yang Yoga is.Want waar Yin Yoga met zo min mogelijk spierspanning gedaan wordt, ligt de focus bij Yang Yoga juist op de spieren.
De YogaSchool - Yoga-Poortugaal-Hoogvliet-Spijkenisse.
Docent integrale hatha yoga, meditatieve yoga. Docente Power en Yin yoga. Contact met De YogaSchool. Voor contact en vragen graag mailen naar marian@deyogaschool.nl of neem telefonisch contact op met Marian 31610720164 of Liz 31643828739. Volg ons op Facebook en op Instagram! De YogaSchool Spijkenisse.: 3208 KJ Spijkenisse De YogaSchool Hoogvliet.: 3191 KE Hoogvliet Rotterdam.
De verschillende soorten yoga en de voordelen ervan.
Want door de populariteit van yoga zijn door de jaren heen zoveel verschillende soorten yoga ontstaan dat er een enorm aanbod is. Power yoga, yin yoga, bikram yoga, hot yoga. zie jij door de bomen het bos nog? Wat is nu precies het verschil tussen al die verschillende soorten yoga? En wat zijn de voordelen ervan? In deze lijst kun je precies lezen welke verschillende vormen van yoga er allemaal zijn en wat je er precies van kunt verwachten. Hatha yoga wordt in Nederland het meest beoefend en wordt gezien als een algemene basis, waarin verschillende kanten van yoga aan bod komen.
Home Samsara Yoga Docentenopleiding Samsara Yoga Opleiding.
Begin oktober start de nieuwe opleiding. Er zijn nog enkele plaatsen. Voor vragen neem contact op met Romanie@samsara.nl. De open dagen.: Informatie naar aanleiding van corona. Samsara Yoga Docentenopleiding. Korte Haven 125. 3111 BH Schiedam. Powered by Studio van Zwet.
Studio Saffrie Yogastudio.
Een van de meest gegeven lesvormen is Basicyoga, een yogavorm waarbij bewustwording en ontspanning een belangrijk onderdeel van de les is. Daarnaast bieden wij Yin yoga, Poweryoga, Kinderyoga, Zwangerschaps yoga, Tai Chi, Pilates, Aerial yoga, Aerial Yin yoga, Restorative Aerial yoga, Stoelyoga / Yoga voor ouderen, Kundalini yoga, Tiener yoga, Stress Relief yoga.
Yoga en Pilates in Zwolle bij Yoga You - Burgemeester van Roijensingel 10.
Hieronder helpen we je wegwijs om tebeginnen met Yoga of Pilates bij Yoga You in Zwolle, in het kiezen van een les en hoe het werkt in de studio. Welke les is geschikt als je nog nooit aan Yoga en/of Pilates hebt.
Thriveyoga Yogaschool amsterdam.
Kom thuis bij Thrive Yoga. Dé persoonlijke yogaschool van Amsterdam Oost. In onze drie knusse yogastudios in Zeeburg Java eiland, Oost Indisch buurt en IJburg bieden we jou een veilige plek om even helemaal tot jezelf te komen met een groot aanbod yoga en pilates lessen.

Contacteer ons